0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید
استخراج اتریوم 2

آیا امکان استخراج اتریوم 2 وجود دارد؟

در جواب باید گفت که اگر منظور کسب درامد هست بله.

همانطور که می دانید در اتریوم ۱ تایید تراکنش ها با الگریتم اثبات کار یا همان ماینینگ صورت می گرفت، به این معنی که برای انجام تراکنش های شبکه اتریوم مانند شبکه بیت کوین، دستگاه های ماینری وجود داشتند که با مصرف برق و انرژی و سخت افزارهای سنگین و پرقدرت باعث ایجاد بلاک در شبکه می شدند که این بلاک ها تراکنش ها را در خود قرار داده و به مقصد می رساندند.

الگریتم اثبات کار نیاز به سخت افزارهای سنگین دارد، نیاز به نیروی برق بالا دارد و به دلیل اینکه در الگریتم اثبات کار هر فول نود ( نود کامل ) باید در تایید تمام تراکنش ها در بلاک های متوالی خود نیز شرکت کند سرعت شبکه پایین است و تایید تراکنش ها در شبکه اتریوم طول می کشند. چیزی حدود ۱۵ تراکنش در ثانیه شاید فکر کنید ۱۵ تراکنش در ثانیه زیاده لازم به ذکره بگم ترون که رتبه ۱۵ ام را در میان ارزهای رمزنگاری به خود اختصاص داده توانایی انجام ۲۰۰۰ تراکنش در ثانیه را داراست.

تفاوتی که در اتریوم ۲ و اتریوم ۱ وجود دارد در دو چیز است:

  1. الگریتم اثبات سهم
  2. شاردینگ

در اتریوم ۲ از الگریتم اثبات کار استفاده نشده، پس شبکه چطوری تراکنش ها را انجام میده و امنیت شبکه را برطرف می کنه؟ با کمک الگریتم اثبات سهم. به صورت خلاصه در جدول زیر تفاوت الگریتم اثبات کار و اثبات سهم را برای شما نشان می دهیم.

“الگریتم اثبات سهم”“الگریتم اثبات کار”
در الگریتم اثبات سهم همه می توانند ماینر باشد و هر کسی بر اساس ارزش دارایی اش سهمی در استخراج دارد.در الگریتم اثبات کار کامپیوتر ها وظیفه ماینینگ را بر عهده دارند.
در سیستم اثبات سهم هیچ پاداش بلاکی وجود ندارد،

بنابراین ماینرها کارمزد را کسب می کنند.

برای اولین ماینری که محاسبات را به درستی انجام دهد پاداش تعلق می گیرد.
در الگریتم اثبات سهم هیچ رقابتی وجود ندارد.ماینرها در درون شبکه اثبات کار برای حل زودتر الگریتم با یکدیگر در رقابت هستند.

چجوری میشه اتریوم 2 استخراج کرد؟

در الگریتم اثبات سهم هم پاداش وجود دارد و هر کس با توجه به ارزش دارایی خود که در اختیار شبکه قرار داده پاداش دریافت می کند. در این الگریتم نیازی به سخت افزارهای سنگین و برق زیاد نیست. برای شرکت در این الگریتم از دو راه می توانید این کار را انجام دهید:

  1. شرکت به طور مستقیم
  2. شرکت به طور غیر مستقیم

برای اینکه به طور مستقیم در این الگریتم شرکت کنید شما نیازمند این هستید که حداقل 32 اتر داشته باشید در واقع این 32 اتر گذرنامه شما به قسمت VIP می باشد. سود این حالت متغیر می باشد اما حدودا سالی 4 تا 10 درصد است، در نظر داشته باشید که شرکت به صورت مستقیم بیشتر برای کسانی است که روی اتریوم سرمایه گذاری بلند مدت کرده اند و می خواهند در این میان از سود آن نیز بهره مند شوند.

اما حالت دوم که به صورت غیر مستقیم است شما با هر مقدار که سرمایه دارید می توانید وارد استخر اثبات سهم بشوید و با توجه به سرمایتون سهمی در پاداش استخر دارید.

نکته مثبت الگریتم اثبات سهم چیست؟

در این حالت دیگر نیازی به سخت افزارهای سنگین و نیروی برق وحشتناک نیست، تنها یک لپ تاپ نیاز است حتی در برخی نرم افزارها فرایند به حدی ساده سازی شده که با یک تلفن همراه هم می توان در این الگریتم شرکت کرد و سود کسب کرد، تصور کنید قبلا همه نمی تونستند ماینر های سنگین تهیه کنند و استخراج کنند اما اکنون میلیون ها حتی میلیارد ها آدم از این ۸ میلیارد جمعیت می توانند تنها با تلفن همراه خود به عملیات انتقال تراکنش های شبکه اتریوم کمک کنند و سود دریافت کنند.

شاردینگ در اتریوم ۲ چیست؟

شاردینگ در معنای خود به معنی خورد کردن است. اما این خرد کردن چه سودی برای شبکه اتریوم ۲ دارد؟ در اتریوم ۱ انجام تراکنش ها به وسیله نودهای کامل موجود در شبکه صورت می گرفت و این نودها مجبور بودند تمامی تراکنش ها در بلاک های متوالی خود را هم بررسی کنند و این موضوع باعث پایین اومدن سرعت هم میشد چون تعداد نود ها خیلی زیاد نیست و دلیل اون هم توصیح دادیم چون نیازمند سخت افزارها و نیروی برق زیاد است و هر آدمی توانایی اینو نداره که همچین سیستم قدرتمندی راه بندازه. اما شاردینگ چی کار می کنه؟

زنجیره شارد ( Shard Chain ) در اتریوم ۲ مکانیزمی است که باعث بالارفتن قدرت مقیاس پذیری و سرعت شبکه بلاکچین اتریوم ۲ می شود. شاردینگ به نوعی بخش بندی گفته می شود که در آن یک پایگاه داده بزرگ به بخش های کوچک تر تقسیم می شود، مانند یک سیستم پیچیده که هر جز فرآیندی را برای کل انجام می دهد.

در حال حاظر شبکه بلاکچین اتریوم ۱ از یک زنجیره واحد با بلاک های متوالی ساخته شده است. خب هم امنیت شبکه بالاست و هم بررسی و تایید اطلاعات در آن به آسانی صورت می گیرد اما چون در این حالت هر فول نود باید در تایید تراکنش ها در بلاک های متوالی همکاری کند سرعت شبکه بسیار کمتر می شود. مخصوصا زمانی که تعداد تراکنش ها بالاست. به همین خاطر است که در هر ثانیه نهایتا ۱۵ تراکنش اتریوم صورت می گیرد. باز خدارو شکر به اتریوم شبکه بیت کوین ۷ تراکنش را در ثانیه انجام می دهد. زنجیره شارد مکانیزمی است که بلاکچین اتریوم را به چند بخش جدا جدا شکاف می دهد و مسئولیت پردازش داده ها را بین نود ها تقسیم می کند

جوزف چو یکی از توسعه دهندگان شبکه بلاکچین اتریوم برای نشان دادن تفاوت اتریوم ۱ و اتریوم ۲ مثال جالبی زده، جوزف چو می گوید می توانیم اتریوم ۱ را بعنوان یک جاده تک لاینه و اتریوم ۲ را به عنوان یک اتوبان در نظر بگیریم.

به چه دستگاهی برای استخراج اتریوم 2 نیاز است؟

همانطور که گفته شد برای ایتخراج اتریوم 2 شما نیاز به یک سیستمی دارین که دائما روشن باشد و در صورت خاموش شدن دستگاه جریمه میشوید

پس پیشنهاد ایلیاسیستم سروری است که در کنار مصرف برق پایین ، بتواند مستمر روشن باشد و تمام تراکنش هارا ساپورت کند

سرور نسبت به کامپیوتر در مقابل روشن بودن دائمی بسیار مقاوم تر است ، به صورتی که یک سرور میتواند حداقل 20 سال بدون مشکلی روشن بماند

اتریوم ۲ کی راه اندازی می شود؟

اتروم ۲ برای راه افتادن و تکمیل نهایی ۳ فاز را باید پشت سر بگذارد فاز ۰، فاز ۱ و فاز ۲
فاز ۰ اتریوم ۲ در تاریخ ۱ دسامبر سال ۲۰۲۰(۱۲بهمن ۱۳۹۹) با موفقیت استارت خورد، اطلاعاتی نیست که دو فاز بعدی کی راه اندازی شوند اما به احتمال زیاد فاز۱ سال ۲۰۲۱ و فاز دوم سال ۲۰۲۲ فعال شود.

در هر یک از فازهای اتریوم ۲ چه اتفاقی خواهد افتاد؟

لازم است بررسی کنیم در هر یک از فازهای اتریوم ۲ چه اتفاقی خواهد افتاد.

فاز ۰:

در فاز 0 “بیکن چین” (Baken Chain) اجرا می شود. که البته برای اجرای آن نیازمند حداقل 16,384 اعتبار سنج لازم است یعنی چیزی حدود 544,288 اتریوم. که خوشبختانه هنگام نوشتار این مقاله این تعداد فراهم شده است و در تاریخ 1 دسامبر 2020 بیکن چین اجرا شد. بیکن چین دفترثبت اطلاعات اعتبارسنج ها را مدیریت می کند و مکانیزم اجرای اثبات سهام را در اتریوم ۲ اجرایی خواهد کرد. البته فعال شدن بیکن چین و شروع آرام آرام فرآیند اثبات سهام باعث نمی شود تا فرآیند اثبات کار یا همان ماینینگ تعطیل شود. فعالیت اثبات کار همچنان در فاز ۰ به فعالیت خود ادامه می دهد تا شکافی در شبکه بوجود نیاید.

فاز ۱:

در این فاز که به احتمال زیاد سال ۲۰۲۱ به مرحله اجرا در خواهد آمد زنجیره های شارد با شبکه بلاکچین اتریوم ۲ ادغام می شوند. شاردینگ یک مکانیزم مقیاس پذیری می باشد که باعث می شود زنجیره های بلوک بلاکچین اتریوم به ۶۴ واحد جداگانه تقسیم شوند. به همین دلیل تمامی تراکنش ها، تاییدیه ها و پردازش اطلاعات با سرعت بسیار بالاتری انجام می گیرد. اینکه شاردینگ شبکه بلاکچین اتریوم ۲ را به ۶۴ قسمت تقسیم می کند به این معنی نیست که سرعت شبکه اتریوم ۲ تنها ۶۴ برابر شده است، خیر در بدترین حالت ۶۴ برابر است اما با ساختار شاردینگی که برایش انجام داده اند سرعت شبکه اتریوم ۲ تا صدها برابر افزایش میابد.

فاز ۲:

فاز دو آخرین فاز از نسخه اتریوم ۲ می باشد که احتمالا در سال ۲۰۲۲ اجرا شود. اطلاعاتی که از فاز ۲ داریم بسیار کم است، تنها فعلا می دانیم با فعال شدن فاز ۲ و قرار گرفتن کامل شاردینگ عملیات اثبات کار در اتریوم به پایان می رسد و عملیات اثبات سهام کارش آغاز می شود.

خلاصه:

برای استخراج اتریم ۲ لازمه شما تبدیل به یک نود تایید کننده تراکنشها بشید، و ۳۲ تا اتریم ۱ رو به شبکه بدید. و یه نرم افزار روی یه سرور نصب کنید و ۳۲ تا اتریم بدید به شبکه. شما تبدلیل به نود تایید کننده تراکنشه میشد و به ازای تایید تراکنشه به شما ریوارد میده و اگه دستگاه خاموش بشه یا جواب شما با بقیه فرق داشته باشه شما جریمه میشید. این روال استخراج اتریم ۲ هست. و دیگه نیازی به gpu برای رمز گشایی نیست. تو اتریم ۲ دیگه اطلاعات تراکنش ها رمز نمیشه و فقط باید توسط نودها تایید بشه. مثل رای گیری میمونه و هر نود یک شرکت کننده تو رای گیری عمل میکنه.